Naar boven

Denim

  

Denim & Jeans in onze multibrandstore in Dedemsvaart


Denim en jeans hebben altijd een speciale plek in onze ondernemersharten gehad. Er is eigenlijk geen stof binnen de mode te vinden die zo veelzijdig, duurzaam en tijdloos is. In bijna alle collecties van alle merken die we kennen komt jeansstof voor. Waar het in het begin van de populariteit in Nederland (pas rond 1950 werden jeans voor het eerst in Nederland verkocht) puur en alleen werd gebruikt voor spijkerbroeken, verkopen we nu denim jurken, vesten, jacks, schoenen, tassen, riemen en shorts. En wordt de stof gebruikt in accessoires en als detaillering op kleding. 

Topmerken als PME Legend, G-Star en Tommy Hilfiger


Trots als een pauw zijn we dan ook op onze denimafdeling in onze multibrandstore in Dedemsvaart. Een afdeling die het beste van het beste biedt op jeansgebied. De beste merken, de uitgebreidste collectie van Dedemsvaart en omgeving en volop inspiratie voor denimlovers. Bij ons vind je de top denimmerken zoals PME Legend, G-Star, Cast Iron en Vanguard. Maar ook de fijne jeans van Circle of Trust en Tommy Hilfiger. Een advies is vaak fijn als je eens wat anders wilt, je naar een andere maat bent gegaan of niet zo tevreden meer bent met je vaste merk.

Het beste advies krijg je bij ons 


Onze medewerkers weten alles van jeans, pasvormen en van de merken. Ze weten welk merk fijn valt, geschikt is voor gespierde bovenbenen, of juist een smaller silhouet, welk merk duurzamer is bij zwaardere dagelijkse bezigheden of juist geschikter voor een formele gelegenheid. Ze helpen je graag bij je keuze. 

Hoogeveen Mode in Dedemsvaart