Naar boven

MaatwerkWeinig voelt zo lekker als een op maat gemaakt pak


We hebben een mooie collectie pakken van de betere merken zoals Digel. Maar niets voelt zo lekker als een pak dat op maat is gemaakt. Precies afgestemd op jouw figuur, je maat en je persoonlijkheid. Je bepaalt volledig zelf de keuze in materiaal, voering, draadafwerking, knopen en overige detaillering. Niet alleen de pasvorm is dus helemaal op je afgestemd. Maar ook de uitstraling is afgestemd op jouw smaak, jouw kleurvoorkeur en wat jij belangrijk vindt bij een goed pak.


Maatspecialisten maken jouw maatpak

Hoogeveen Mode specialiseert zich al jaren in maatwerk en werkt samen met de beste maatwerkspecialisten. Zo garanderen wij dat jij een pak krijgt wat je direct zit als gegoten en waar je lang plezier van hebt. Bij het doorpassen helpen wij je bij beslissingen over de details zodat je pak precies past bij wat je ermee wilt.

Een maatpak voor een speciale gelegenheid én daarna

Voor elke gelegenheid weten wij de juiste combinaties van kleur en materiaal te maken. Jij geeft aan wat je voorkeuren heeft en wij stemmen daar je ideale pak op af. Is je wens om het pak daarna ook nog regelmatig te dragen, dan helpen wij je met keuzes voor tijdloze en elegante details zodat het pak je langer tot nut is.

 

Maak een afspraak, dan staan wij voor je klaar.


Voor het samenstellen van een maatpak nemen we graag de tijd. Als je vooraf een afspraak maakt, dan zorgen wij dat de specialist voor je klaarstaat. Bel of mail ons voor het maken van een afspraak. Of loop bij ons binnen als je in de buurt bent. Dan zorgen wij voor een heerlijke kop verse koffie of thee. 

Maatkostuum bij Hoogeveen Mode