Naar boven

Dedemsvaart

Hoogeveen Mode in Dedemsvaart is zonder twijfel de grootste winkel die in de vijf generaties van Hoogeveen Mode door ons is geopend. Onze multibrandstore heeft topmerken in zowel mannenmode, als de UNIQUE jeans | collection. De ruime en sfeervolle winkel biedt een uitgebreide keuze waardoor wij het combineren van collecties van verschillende merken gemakkelijk maken. Onze medewerkers helpen je zonder probleem aan een totale outfit van schoenen en sokken tot aan jas of jack. 

We verkopen naast een groot aantal andere topmerken ook G-Star, Circle of Trust, Tommy Hilfiger, Desoto, PME Legend, Blue Industry, Cavallaro, Bugatti, Digel en State of Art. Merken die uitblinken in kwaliteit en zich voortdurend aanpassen aan de nieuwste trends. Waardoor wij jou steeds weer een mooi en gevarieerd aanbod kunnen bieden. 

Ben je in de buurt? Kom dan gerust bij ons langs om onze collectie te bekijken en te passen. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen als je daar behoefte aan hebt. En een kopje verse koffie is zo gezet. 

Hoogeveen Mode in Dedemsvaart

We vinden het leuk en belangrijk om niet alleen aanwezig te zijn in Dedemsvaart, maar ook een rol te spelen in de Dedemsvaartse samenleving. En we vieren graag een feestje. Zoals toen 35 Kerstmannen bij een hardloopwedstrijd voor het goede doel ook een rondje door onze winkel deden. En natuurlijk sponsoren we af en toe een event en meerdere sportverenigingen zoals Damclub Dedemsvaart.

Marktstraat 77
T 0523 61 26 50
mail@hoogeveenmode.nl