Naar boven

Winkels

Ruim 145 jaar oud, maar altijd de nieuwste mode

Al sinds 1877 houdt onze familie zich bezig met kleding en alles wat daarbij hoort. Onze over-over-over-grootvader stond aan het roer met een prachtige manufacturenzaak. Alles afkomstig van weverijen, zoals katoenen, linnen en wollen stoffen, werd hier verkocht. Een zeer nostalgische omgeving waar we graag nog eens in rond zouden lopen. Het ondernemers-gen is in alle 5 generaties die na hem kwamen in het bloed gebleven. En ook houden we ons nog steeds bezig met kleding en mode en alles wat daarbij hoort. 


Vier winkels in prachtige plaatsen in Drenthe & Overijssel

Wij, Henri en Joost Hoogeveen, bestieren met hulp van familie en een team trouwe en fijne medewerkers inmiddels 4 winkels. Gevestigd in Hoogeveen, Ommen en Hardenberg. En ons vlaggenschip in Dedemsvaart, waar we naast mannenmode ook nog damesmode in de UNIQUE jeans | collection jeans en denim merken verkopen. Je vindt ons hier.

Vakmanschap, topmerken en persoonlijke aandacht, dat is Hoogeveen Mode

Onze collecties bestaan uit een groot aantal topmerken zoals PME Legend, Vanguard, Olymp, Fellows, No Excess, Cast Iron, Tommy Hilfiger, Cavallaro en G-Star. Ook is er een grote schare vaste klanten die ons bezoeken voor onze kwaliteitsmerken zoals Meyer, Pierre Cardin, Digel, Gardeur en Baileys. Onze medewerkers verdiepen zich voortdurend in de collecties en trends zodat ze precies weten wat er in huis is, welke combinaties er gemaakt kunnen worden en wat past bij elke persoonlijkheid en gelegenheid. 


Waar vind je Hoogeveen Mode?

Vakmanschap, topmerken, persoonlijke aandacht en gezelligheid zijn onze belangrijkste aandachtspunten. Alles om jouw moment in onze winkel prettig, gemakkelijk, nuttig en inspirerend te maken. Want wij weten: Kleding maakt de man!

We zien je graag in een van onze winkels. 
DEDEMSVAART
Marktstraat 77
T 0523 61 26 50
HOOGEVEEN
Hoofdstraat 219
T 0528 26 41 95
HARDENBERG
Oosteinde 17
T 0523 26 18 00
OMMEN
Varsenerstraat 1
T 0529 45 56 66