Naar boven

G-Star

G-Star
We verkopen de uitgebreide collectie van G-Star op de unieke jeans- en denimafdeling van onze winkel in Dedemsvaart. Kom vrijblijvend langs om te kijken en te passen. We zetten verse koffie voor je.

G-Star, een merk voor iedereen

Het G-Star label werd in 1989 te Amsterdam opgericht onder de naam Gap-Star. Dit wereldberoemde Nederlandse merk is iets om trots op te zijn. G-Star is een hip jeansmerk en kun je vinden van Amsterdam tot Tokio. Dit merk groeide in twintig jaar tijd uit tot één van de meest succesvolle jeansmerken ter wereld. Laat je helemaal gaan en vul je garderobe aan met de streetwear van G-Star. Denimbroeken, jassen, T-shirts: je vindt het allemaal bij Hoogeveen Mode.

Focus op denim broeken

G-Star is een wereldwijd bekend merk en behoort intussen ook tot een van dé broekenleiders van de markt. Door hun aparte details en unieke afwerking heeft elke broek zijn eigen, speciale karakter. En met zo'n uiteenlopende collectie, valt er voor iedereen wel wat te kiezen. Ieder seizoen weet dit merk weer te verrassen met een denim collectie die precies inspeelt op de laatste trends.

Je hebt de keus uit verschillende typen denim. Van skinny-fit tot wijdvallende modellen. Uiteraard vind je G-Star denim broeken in verschillende wassingen van lichtblauw, donkerblauw tot zwart en wit. Het zijn simpelweg goede broeken waar iedereen in past. Van de student op de hoek, tot de zakenman in zijn vrije tijd. Je G-Star jeans online gevonden? Neem vandaag nog contact op via: mail@hoogeveenmode.nl.

Makkelijk te combineren met diverse merken

Nieuwsgierig geworden naar de collectie? Dan nodigen wij je nu uit bij Hoogeveen Mode. In onze winkels tref je ook andere fantastische collecties die perfect bij je zullen passen. Wat dacht je van de merken Circle of trust of Desoto met de prachtige hemden en Alan Red om er maar een paar te noemen. Wij weten hoe moeilijk het is om de perfecte broek te vinden. Stop nu met je zoektocht, kom langs bij ons in de winkel en krijg persoonlijk advies. Je zult er zeker slagen.

Alle topmerken in huis | Persoonlijke aandacht | Vakmanschap| Hoogeveen Mode | Brede collectie met de beste merken