Naar boven

Cavallaro Napoli


We verkopen het merk Cavallaro in onze winkel in Dedemsvaart. Laat onze medewerkers je overtuigen van de geweldige Italiaanse stijl van dit mooie merk.

<Onze winkels in Ommen, Hardenberg en Hoogeveen verkopen geen Cavallaro, maar wel tientallen andere topmerken>

Stijlvol in kleding van Cavallaro Napoli

De Italianen staan erom bekend dat ze oog voor detail hebben en overal waar ze binnenstappen een geweldige indruk maken. Dat kun jij nu ook met kleding van het merk Cavallaro Napoli. De onberispelijk gemaakte overhemden en perfect passende blazers zijn precies wat je nodig hebt om Italiaanse allure uit te stralen. De ontwerper van Cavallaro Napoli, Giuseppe, is begonnen met stropdassen. Daarna volgden de shirts met hoge kragen en opvallende prints. Je moet tenminste één stuk met het verfijnde, geborduurde logo van Cavallaro Napoli in je kledingkast hebben. Elk kledingstuk van dit merk zit vol perfecte details.

Blazers, overhemden te verkrijgen bij Hoogeveen Mode

Hogeveen Mode biedt ook kleding van het topmerk Cavallaro Napoli. Bezoek ons gauw en stap binnen in een wereld van topmerken. Je zult er zeker iets vinden wat past bij je eigen stijl. Als je op zoek bent naar de perfecte blazer, word je niet teleurgesteld als je in de grote collectie van Cavallaro Napoli zoekt. Elk stuk van Cavallaro Napoli ziet er verfijnd uit. Daarom is dit merk ook uitermate geschikt voor speciale en officiële gelegenheden. Onze medewerkers staan klaar om je te assisteren. Maar als je liever online shopt, kun je contact opnemen via: mail@hoogeveenmode.nl.

Combineer met State of Art en Bugatti

Voor kleding van topmerken als Cavallaro Napoli moet je zijn bij Hoogeveen Mode. Natuurlijk vind je er ook andere topmerken. Het mooie van verschillende merken onder één dak is dat je verschillende met elkaar kunt combineren. Denk maar aan Cavallaro Napoli in combinatie met het merk State of Art of Bugatti. Dat wordt erg interessant en dat zullen de verkopers van Hoogeveen Mode beamen. Ze helpen je graag met zoeken naar de voor jou perfecte outfit.

Alle topmerken in huis | Persoonlijke aandacht | Vakmanschap| Hoogeveen Mode | Brede collectie met de beste merken