Naar boven

Vanguard

Vanguard Je vindt Vanguard in ieder geval in onze winkels in Ommen en Hoogeveen. We zetten graag een verse kop koffie voor je terwijl onze medewerkers je helpen met je keuze.

Wil je niet misgrijpen in Dedemsvaart en Hardenberg, neem je dan vooraf even contact met ons op? Ben je al in de buurt, loop dan zeker even binnen, ook voor onze tientallen andere topmerken.

Vanguard voor de beste mannenmode

Avontuurlijke mannen gaan gekleed in kleding van het merk Vanguard. In de moderne kleding van Vanguard ziet elke man er vanzelf stoer en avontuurlijk uit. Vanguard staat voor vakmanschap en authenticiteit. Als je eenmaal gekozen hebt voor Vanguard, ben je verkocht vanwege de kwaliteit en de comfortabele pasvorm. Dat maakt dat je steeds weer voor de kleding van Vanguard kiest.

De collectie van Vanguard is geïnspireerd op de motorwereld in combinatie met invloeden van de ‘denimcultuur’. Op elk stuk van Vanguard vind je de detailsignatuur “V”.

Vanguard collectie te verkrijgen bij Hoogeveen Mode

Ben je op zoek naar een casual outfit met een avontuurlijke tint? Dan moet je kiezen voor kleding van het merk Vanguard. Neem gauw een kijkje in de winkel van Hoogeveen Mode. Daar vind je een uitgebreide collectie van dit merk. De poloshirts en blazers van Vanguard horen in elke kledingkast. Maar vergeet vooral die leren jas niet!

Als je het moeilijk vindt om de juiste keus te maken, kun je de hulp van onze medewerkers inroepen. Zij zullen je met deskundig advies bijstaan en je helpen een mooie outfit samen te stellen. Als je je outfit online hebt gevonden, kun je contact opnemen via: mail@hoogeveenmode.nl of online bestellen.

Combineer met Cast Iron en Digel

In de winkel van Hoogeveen Mode vind je kleding van verschillende topmerken. Elke man die er graag modern en stijlvol uitziet komt bij ons, zeker weten, aan z’n trekken. Kies je voor kleding van het topmerk Vanguard? Dan kun je die ook heel goed combineren met andere topmerken. Denk maar aan Cast Iron en Digel. Maar het beste is natuurlijk om zelf even in de winkel rond te kijken en zo je keus te maken. Onze stylisten staan klaar om je van deskundig advies te voorzien.

Alle topmerken in huis | Persoonlijke aandacht | Vakmanschap| Hoogeveen Mode | Brede collectie met de beste merken