Naar boven

PME Legend

PME Legend
We verkopen PME Legend in ieder geval in onze winkels in Dedemsvaart en Hoogeveen.

Contact ons als je wilt weten of we PME Legend ook verkopen in onze winkels in Ommen en Hardenberg. Of loop even vrijblijvend binnen. De verse koffie staat voor je klaar.

PME Legend voor mannenmode

Ben je op zoek naar herenkleding van hoogwaardige kwaliteit? Kijk je uit naar een casual of juist een sportieve outfit? Met PME Legend wil je absoluut gezien worden. PME Legend, voorheen Pall Mall, is een populair Nederlands mannenmerk dat haar inspiratie uit de klassieke vliegtuigwereld haalt. De collectie is een mix van kwaliteitsstoffen en duidelijke Amerikaanse mode-invloeden. Kenmerkend voor dit topmerk zijn de comfortabele pasvorm en de mannelijke, trendy uitstraling. PME Legend biedt jeans, hemden, shirts en meer wat geïnspireerd is op de luchtvaart- en cargo-piloten.

Waarom PME Legend?

Piloten worden ook wel ‘the cowboys of the sky’ genoemd. Ze zijn hardwerkend en eisen daarom hetzelfde van hun werkkleding. De robuuste, functionele en duurzame eigenschappen van hun ‘vliegende essentials’ zijn uiteraard terug te vinden in de PME Legend collectie. Deze herencollectie staat bekend om haar kwaliteit, stugge stoffen met verschillende stoere wassingen en populaire, herkenbare logobadges.

PME Legend collectie bij Hoogeveen Mode

Koop vandaag nog je PME Legend outfit bij Hoogeveen Mode. Wij bieden een uitbereid assortiment voor vrije tijd en zakelijke gelegenheden. PME Legend staat bekend om haar stoere piloten uitstraling, perfecte pasvorm en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien hebben we specialisten in huis die je graag helpen met het kiezen van de perfecte outfit. Kom vrijblijvend langs voor ons vakkundige advies. Heb je online een outfit gevonden? Neem dan gauw contact op met ons via: mail@hoogeveenmode.nl.

Combineer met Alan Red en DNR Jackets

Wat is er nu mooier dan je eigen combinaties maken met andere topmerken? Hoogeveen Mode biedt diverse merken waarmee je PME Legend prima kunt combineren. Denk hierbij voor een trendy look aan de mooie shirts van G-star of DNR Jackets. Heb je hulp nodig bij het samenstellen van een outfit? Geen nood, want onze medewerkers helpen je graag.

Alle topmerken in huis | Persoonlijke aandacht | Vakmanschap| Hoogeveen Mode | Brede collectie met de beste merken