Naar boven

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger We verkopen Tommy Hilfiger in onze winkels in Dedemsvaart en Ommen. Maar loop gerust ook even binnen in Hoogeveen en Hardenberg voor onze tientallen andere topmerken.

Stijlvol en verfijnd met Tommy Hilfiger

Stap in het moderne tijdperk van stijlvolle en sportieve herenkleding. Tommy Hilfiger is een in 1985 opgericht Amerikaans bedrijf en heeft sindsdien tal van herenmodetrends gezet: van klassieke polo's tot de fijnere details zoals geurtjes en riemen. Tegenwoordig bevindt het hoofdkantoor zich in Amsterdam, het centrum van waaruit het bedrijf zich over heel Europa uitbreidt en tot een merk is uitgegroeid waar volop vraag naar is. Het is duidelijk dat Tommy Hilfiger een perfecte keuze is voor mannen met een gevoel voor stijl.

De eenvoud maar verfijnde uitstraling die ze brengen is één van hun belangrijkste pluspunten. De ontwerpen zijn niet te opvallend maar de hebben een perfecte, subtiele uitstraling. De stijlvolle kleding die is gemaakt voor mannen die indruk willen maken draagt bij aan de sfeer van succes van een goed geklede heer. Hun rood, wit en blauwe logo is zo'n statement geworden in moderne herenkleding dat het van een afstand al in het oog springt.

Het brede assortiment van Tommy Hilfiger

Van shirts tot polo's en zelfs schoenen en brillen. Dankzij het brede assortiment biedt Tommy Hilfiger outfits voor elke stijlbewuste man. Hun polo's zijn gemaakt van kwaliteitsmateriaal, puur en zijn van een haast niet te evenaren vakmanschap. Natuurlijk zijn alle andere items ook van top kwaliteit zoals van dit luxe merk mag worden verwacht. Behalve kwaliteit hebben ze ook een sublieme pasvorm.

Doe je volgende aankoop bij Hoogeveen Mode

Hoogeveen Mode heeft alle topmerken in huis waar Tommy Hilfiger er een van is. We bieden professioneel advies als het gaat om herenmode. Breng ons een bezoekje en onze mode-experts laten je graag kennismaken met de nieuwste trends en helpen je bij het kiezen van een outfit die perfect bij je past. Via onze website kun je je alvast oriënteren en zien wat we te bieden hebben. Neem ook contact met ons op via: via: mail@hoogeveenmode.nl.

Mix en match met merken zoals Vanguard en Cast Iron

Het veelzijdige ontwerp van Tommy Hilfiger maakt het makkelijk om te combineren met verschillende merken. In onze winkel vind je verschillende merken die goed bij vrijwel elk Tommy Hilfiger artikel passen. Grijp een paar Tommy Hilfiger, Vanguard en Cast Iron items van de rekken en stap de kleedkamer binnen, maak zo een combinatie die je het meest aanspreekt.

Alle topmerken in huis | Persoonlijke aandacht | Vakmanschap| Hoogeveen Mode | Brede collectie met de beste merken